Helder(s) Hypotheekadvies   

Gun jezelf een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur

Even voorstellen

Ik, Anja Braveboer,  ben je enige contactpersoon bij Helder(s) Hypotheekadvies. Als geboren en getogen Jutter voel ik me betrokken bij de stad Den Helder. Sinds 1994 ben ik opgeleid en werkzaam geweest als hypotheekadviseur bij banken als ABNAMRO en de Rabobank en voor meerdere tussenpersonen. Ik heb een schat aan ervaring opgedaan waaruit ik alleen het beste gebruik.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 kinderen, getrouwd en woonachtig in Den Helder. In mijn vrije tijd sport ik graag, ben budgetcoach geweest bij Vluchtelingenwerk en ben lid van een serviceclub. Mijn persoonlijke drijfveer is om mijn kennis en ervaring toe te passen bij een voor jou belangrijke beslissing. Heb jij een gerust en vertrouwd gevoel bij jouw financieringsaanvraag, dan is mijn opzet geslaagd.

De deur van mijn kantoorruimte aan het Julianaplein 34b staat open voor iedereen met financiële vragen. Het is wel handig om van te voren even een afspraak te maken, maar binnenlopen kan natuurlijk ook. Je kan me ook bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn