Helder(s) Hypotheekadvies   

Gun jezelf een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur

Anoniem | Hypotheek   12-06-2020   details
Goede service. Duidelijke uitleg en begeleiding. Altijd bereikbaar mocht je vragen hebben of als er onduidelijk zijn.

Bas Groot | Hypotheek   28-04-2020   details
Goed persoonlijk advies op maat met een kijk op de toekomst.
Reactie van Helder(s) Hypotheekadvies:Jouw hypotheek is klaar voor de toekomst met een omzetting van de vorm en een nieuwe lage rente plus een nieuwe keuken. 

Mieke | Hypotheek   20-02-2020   details
Anja Braveboer van Helders Hypotheekadvies heeft mij tijdens de aankoop van mijn nieuwe woning van begin tot einde met raad en daad terzijde gestaan. Geen moeite was teveel. En dit gedurende een periode van 6 maanden! 
Anja geeft door haar jarenlange ervaring blijk van veel kennis en is daarnaast op zeer plezierige wijze betrokken bij haar cliënten. Ik gun iedereen zo'n hypotheekadviseuse! 

Z.A | Hypotheek   02-12-2019   details
Medio oktober belde ik vol enthousiastme mevrouw Braveboer op, met de mededeling dat ik een huis wil/ga kopen. Zonder enig verstand van de wereld van de vastgoed, aankoop etc is mij alles heeel duidelijk gemaakt. Anja stond mij altijd keurig te woord, en altijd meteen als ik belde/mailde. Super duidelijk ook, ik kreeg de info wat ik moest aanleveren, na dat te doen konden we het aankoopproces zeer prettig aan gaan. Via deze weg wil ik Anja nog maals bedanken, voor alles wat ze gedaan heeft! Op naar het volgende huis!

Leroy en Annet Kapitein | Hypotheek   09-11-2019   details
Anja heeft ons goed advies gegeven en geholpen met het zoeken van een passende hypotheek. Zodra wij vragen hadden, was zij altijd bereid deze te beantwoorden. Ze was goed bereikbaar en belde/appte/mailde je altijd terug, wanneer je iets had gestuurd. Ook heeft ze geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. We waren zeer tevreden met Anja. 

Jaap | Hypotheek   14-10-2019   details
Het meedenken en de uitgebreide toelichting op de verschillende vormen van financiering. Er is keuze uit verschillende geldverstrekkers wat ons een prima maatwerk hypotheek heeft opgeleverd. Ook wordt er mee gedacht om de kosten beperkt te houden, wat voor ons als kant heel plezierig is. 

Janie | Hypotheek   07-10-2019   details
Onwijs behulpzaam, legt alles heel duidelijk uit En neemt daarvoor alle tijd, is alrijd bereikbaar en staat ten alle tijden voor je klaar. Ik heb een zeer prettige samenwerking gehad met Anja en zou haar zeker bij andere mensen aanraden.

Joop en Rina | Hypotheek   27-09-2019   details
Zowel bij de eerste ontmoeting in december 2017 dan wel in september 2019 heeft zij ons op zeer vakkundige maar ook op een vriendelijke manier van advies voorzien in de aanvraag naar een geschikte, en bij ons passende hypotheek die ook in de toekomst voor ons geschikt is. De begeleiding is van het begin tot en met het einde van het afsluiten van de hypotheek. Ze staat altijd paraat voor onze vragen ook op belastingtechnisch gebied, enz. 
Wij bevelen Anja Braveboer van het Helder(s) Hypotheekadvies van harte aan.

Chris Heuvelman | Hypotheek   28-08-2019   details
Prima service. Zeer prettig in de omgang. Neemt haar taak zeer serieus.

J.K. | Hypotheek   07-08-2019   details
Eerste kennismaking bij Anja, was zéér positief. De besproken taken waren vooraf goed voorbereid en deskundig uitgelegd. Diverse mogelijkheden zijn besproken. Voor mij een dikke 10 qua professionaliteit en vriendelijkheid, zeker een aanrader als je goed advies wilt krijgen. Hypotheek en aanverwante producten.

Sylvia | Hypotheek   05-07-2019   details
De adviseur neemt de tijd en heeft oog voor jouw specifieke situatie. Ze luistert goed, zoomt in en komt met adviezen die je mag verwachten van een doorgewinterde hypotheek adviseur. Geeft gevraagd en ongevraagd advies, dat laatste met name over zaken die je als leek niet kunt weten. Daarbij komt ze haar afspraken na en is ze in kei in nazorg. Het is erg fijn iemand als deze adviseur achter je te hebben staan bij hypotheekzaken.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn