Helder(s) Hypotheekadvies   

Gun jezelf een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur

Hieronder staat een aantal van de meest recente reviews. Wilt u alle reviews zien dan zijn deze ook via google of www.advieskeuze.nl te lezen.
Marjon en Shem de Boer | aug 2023

 Anja heeft ons vanaf de eerste stap in onze huizenjacht enorm fijn geholpen en geadviseerd. Het haar brede vakkennis, fijne bereikbaarheid, vlotte communicatie en liefdevolle inleving heeft ze ons door de hypotheekaanvraag geholpen. Waar wij beren op de weg zagen, was het voor Anja een uitdaging en totaal geen punt. Binnenkort gaan wij genieten van onze nieuwe woning. Wij gunnen ieder ander een Helder(s) Hypotheekadvies van Anja! Anja...nogmaals bedankt!

Astrid Santé  | juni 2023

Anja is betrokken en deskundig. Ze heeft zich voor 100% ingezet om in een zo kort mogelijk tijdsbestek de voor ons meest gunstige hypotheek af te sluiten.


 Rowan Hartsuiker | maart 2023
Wij zijn Anja heel erg dankbaar voor al haar werk. Zij is persoonlijk betrokken in het traject en doet echt haar uiterste best om je te helpen. Onze aanvraag was niet eenvoudig maar ze heeft ons van begin tot eind voor 200% bijgestaan. Heel erg bedankt, Anja!

Esther en Bas | oktober 2022 : 

Onze nieuwe hypotheek is zeer goed geregeld door Anja. Ze heeft ons tijdens de aankoop van ons nieuwe huis goed begeleid. Anja reageerde snel op berichten en nam ons veel uit handen.
Bedankt Anja voor alles!


Marja Schrama | oktober 2022 : 

Anja is duidelijk en heel geduldig. Neemt alle tijd en zet zich voor 150 procent in!

Jan Hasdijk | oktober 2022 : 
Ik heb het contact met Anja als zeer prettig ervaren. Ze neemt de tijd voor je. Is terzakekundig en geeft goede adviezen.
En heel belangrijk ze heeft gevoel voor humor.


Jeannette Zwaan | juni 2022   :

Anja is vriendelijk, zakelijk en heeft veel kennis van zaken. Ze heeft heel goed met me meegedacht bij het hypotheekadvies en probeerde de kosten zo laag mogelijk te houden (bv bij de taxatie die nodig was en voordat de rente steeg de aanvraag de deur uit krijgen). Ze was altijd goed bereikbaar en reageerde vlot en adequaat. Helaas was het druk bij de geldverstrekker en moesten we lang wachten tot de hypotheek rond was, maar dat lag niet aan Anja. Ik zou een volgende keer weer voor haar kiezen!

 

Stefan | Juni 2022 :  
Goede ervaring gehad met Anja als onze adviseur. Ze is vriendelijk en professioneel, iedere vraag die je hebt legt ze begrijpelijk uit en dat is wel fijn als je niet super veel verstand van hypotheken. Mailtjes en telefoontjes werden ook erg snel beantwoord.


R. van Driel | mei 2022: 

Hele fijne ervaring,......
Bij het intake gesprek werd mij al duidelijk dat het een goede samenwerking zou worden. Reageert snel op mailtjes en belt altijd gelijk terug.
Goed betrouwbaar advies en duidelijke uitleg op je vragen.
Echte aanrader dus!


Bart Merkus | april 2022 : 

Ons hypotheekadviestraject was een beetje anders dan normaal. Het heeft aanzienlijk langer geduurd dan een regulier hypotheekaanvraag traject omdat gedurende het traject onze plannen zijn gewijzigd (van verbouw naar nieuwbouw). Daarnaast hadden wij wat zeer specifieke eisen/wensen die extra onderzoek vergde. Gedurende deze periode heeft mevr. Bravenboer altijd geduldig onze wensen aangehoord, ons kritisch bevraagd om zeker te stellen dat we scherp hadden wat we precies wilden en heeft veel werk verzet om een maatwerk oplossing te maken. Haar advies was uitstekend en we zijn blij met het resultaat.


Ron Coerver | maart 2022 : 

Anja is zeer betrokken, goed te bereiken en is de deskundigheid zelve. In het grote woud van aanbieders is het altijd lastig kiezen, maar met de hulp van Anja zijn we uiteindelijk goed terechtgekomen. In alle eeerlijkheid, je moet tegenwoordig aan zoveel eisen/zaken voldoen dat het afsluiten zonder hulp (zeker als er ook een BV bij betrokken is) niet te doen is. Dus ik raad Anja zeer zeker aan!


Chris Mastemaker | Hypotheek   12-03-2021

Anja heeft echt geluisterd naar onze wensen en hierop het beste advies geboden. Ook onze eigen ideeën heeft ze toegelicht waarom wel of niet iets op een manier te doen. Erg blij met haar persoonlijke benadering!

Jim Schut |  juli 2022 : Mevrouw Braveboer beschikt over veel expertise en verstaat haar vak goed. Al mijn vragen werden op een duidelijke manier beantwoordt waardoor ik met een goed gevoel alles heb kunnen doorlopen. Ik werd goed begeleid in de aanvraag van de hypotheekverhoging en de samenwerking met mevrouw Braveboer heb ik als zeer fijn ervaren. Zeker een aanrader als je een hypotheekadviseur nodig hebt!


Hans | Hypotheek   01-03-2021  
Anja werkt accuraat, vlot en denkt mee met de klant. Duidelijk in de uitleg, waaruit haar ter zake doende kennis goed naar voren komt. Grondig in haar onderzoek en kan de keuzes, in het belang van de klant, goed motiveren. Daarnaast neemt ze alle tijd in een ongestoorde rustige omgeving. Ook is ze gemakkelijk te bereiken, direct of via de sociale media. Prettig dat er ook een stukje nazorg bij komt.

 


Olav Hubenaar | Hypotheek   30-12-2020  
Anja heeft mij en mijn gezin enorm goed geholpen met keuzes maken rondom mijn hypotheek.  Het is een zeer ervaren, vriendelijke en toegankelijke vrouw. Ik had al 16 jaar een hypotheek waar nog geen stuiver van was afgelost. Dit wilde ik graag veranderen en dat is prima gelukt met de adviezen van Anja. Tevens heeft Anja mij geholpen bij het afsluiten van een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering.
In 1 woord PERFECT geholpen


Ed | Hypotheek   09-12-2020  
Anja is een zeer deskundige en vriendelijke hypotheekadviseuse die je graag, makkelijk en duidelijk te woord staat met advies en daadkracht.
Zij heeft gedurende langere periode geholpen bij onze huizenjacht. Zo adviseerde ze ons bij diverse biedingen voor huizen bij wat wel en niet mogelijk was (financieel gezien) voor ons. Ze is ten alle tijden bereikbaar en beantwoord al je vragen op een duidelijke manier. Ook het advies van de uiteindelijke hypotheek was duidelijk en helder. Ze heeft ons volledig begeleid tot de tot laatste letter van de hypotheekovereenkomst en daarnaast is ze ten alle tijden nog bereid je ,daar waar nodig en als het binnen haar expertise ligt, met andere zaken ook te begeleiden of adviseren. Kortom, een expert die zeker het geld waard is en waar je van op aan kan.


Sylvia | Hypotheek   26-11-2020  
Anja neemt de tijd voor je en geeft de woorden ‘persoonlijk advies’ ook werkelijk inhoud. De klant staat centraal (en niet de aandeelhouder). Dat voel je door de rust in het gesprek en de tijd die ze neemt. Ze doet de stap extra en gaat uit van wat het beste is voor de klant.

Kieran | Hypotheek   15-10-2020  
Anja Braveboer heeft mij enorm goed geholpen met het adviseren over en het afronden van mijn hypotheekaanvraag. Zij was altijd bereikbaar voor vragen en ik kreeg altijd op dezelfde dag nog antwoord of advies. Daarnaast dacht zij altijd mee met specifieke vraagstukken rondom de hypotheek en was het nooit een probleem om iets meer informatie op te vragen indien ik dat nodig achtte. Deze informatie werd dan ook zeer snel met mij gedeeld zodat ik verdere beslissingen kon nemen over mijn hypotheek. Het persoonlijke contact en de communicatie heb ik altijd als zeer prettig ervaren.


Marieke van der Wal | Hypotheek   14-10-2020 
Helder(s) hypotheek advies kan ik iedereen aanraden. Anja heeft ons nu 2 keer geholpen met het afsluiten van een hypotheek en beide keren heb ik als bijzonder prettig ervaren. Als leek in de hypotheek wereld was het fijn Anja naast ons te hebben, ze is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Daarnaast is ze bijzonder prettig in omgang en altijd goed bereikbaar voor vragen of advies. Wij waren/zijn zeer tevreden.


Jeffrey | Hypotheek   11-10-2020  
We zijn via het internet bij Anja terecht gekomen en door haar enorme inzet hebben we het huis van ons dromen.
Onze situatie was wel wat lastiger dan gebruikelijk omdat we nog allebei een huis hadden en Corona kwam er helaas ook nog bij. Waar wij door diverse tegenslagen af en toe teneergeslagen waren was Anja altijd positief en heeft ons met haar vastberadenheid en toewijding hier doorheen geloodst en daar zijn we haar erg dankbaar voor.


M.T. | Hypotheek   08-10-2020  
Anja is prettig in de omgang. In de gesprekken maakt zij ruim de tijd voor je en luistert goed naar wensen.
Zij beantwoord alle vragen vakkundig (en veelvuldig indien nodig) en informeert je als client op een juiste uitvoerige manier.
Het hele traject van kennismaking tot en met afronding is Anja goed bereikbaar en altijd bereid tot nadere uitleg of het maken van een extra persoonlijke afspraak. Haar persoonlijke aanpak is zeer prettig en in vergelijking met de grote hypotheekadviseurs/ bedrijven een verademing.


Mieke | Hypotheek   20-02-2020  
Anja Braveboer van Helders Hypotheekadvies heeft mij tijdens de aankoop van mijn nieuwe woning van begin tot einde met raad en daad terzijde gestaan. Geen moeite was teveel. En dit gedurende een periode van 6 maanden! 
Anja geeft door haar jarenlange ervaring blijk van veel kennis en is daarnaast op zeer plezierige wijze betrokken bij haar cliënten. Ik gun iedereen zo'n hypotheekadviseuse! 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn