Helder(s) Hypotheekadvies   

Gun jezelf een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur

Hieronder staat een aantal van de meest recente reviews van Advieskeuze.nl en Google Reviews. Wilt u alle reviews zien dan zijn deze ook via onderstaande links te lezen.

Advieskeuze.nl reviews Helder(s) Hypotheekadvies


Google reviews Helder(s) Hypotheekadvies



Chris Mastemaker | Hypotheek   12-03-2021   details
Anja heeft echt geluisterd naar onze wensen en hierop het beste advies geboden. Ook onze eigen ideeën heeft ze toegelicht waarom wel of niet iets op een manier te doen. Erg blij met haar persoonlijke benadering!


KvD | Hypotheek   01-03-2021   details
We hebben heel goed contact met Anja. Ze handelt snel en pakt je vragen meteen op. Zeer aan te raden!


Hans | Hypotheek   01-03-2021   details
Anja werkt accuraat, vlot en denkt mee met de klant. Duidelijk in de uitleg, waaruit haar ter zake doende kennis goed naar voren komt. Grondig in haar onderzoek en kan de keuzes, in het belang van de klant, goed motiveren. Daarnaast neemt ze alle tijd in een ongestoorde rustige omgeving. Ook is ze gemakkelijk te bereiken, direct of via de sociale media. Prettig dat er ook een stukje nazorg bij komt.


m.j. | Hypotheek   09-02-2021   details
Er hebben meerdere gesprekken met Anja plaats gevonden, welke zeer goed zijn verlopen. Anja is een deskundige en relaxte vrouw. Zij luistert naar wat je wilt en geeft deskundig advies. Je krijgt op tijd een terugkoppeling en zij onderneemt actie wanneer nodig. Wij zijn super tevreden en bevelen haar zeker aan bij anderen.


Sonja de loos | Hypotheek   04-01-2021   details
Anja is erg geduldig en heel duidelijk ze luistert heel erg goed. Ik ben zeer blij dat de Anja veel geduld heeft om naar mij te luisteren. Een zeer goede hypotheekadviseur die ik iedereen wel zou aanraden


Olav Hubenaar | Hypotheek   30-12-2020   details
Anja heeft mij en mijn gezin enorm goed geholpen met keuzes maken rondom mijn hypotheek.  Het is een zeer ervaren, vriendelijke en toegankelijke vrouw. Ik had al 16 jaar een hypotheek waar nog geen stuiver van was afgelost. Dit wilde ik graag veranderen en dat is prima gelukt met de adviezen van Anja. Tevens heeft Anja mij geholpen bij het afsluiten van een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering.
In 1 woord PERFECT geholpen


Ed | Hypotheek   09-12-2020   details
Anja is een zeer deskundige en vriendelijke hypotheekadviseuse die je graag, makkelijk en duidelijk te woord staat met advies en daadkracht.
Zij heeft gedurende langere periode geholpen bij onze huizenjacht. Zo adviseerde ze ons bij diverse biedingen voor huizen bij wat wel en niet mogelijk was (financieel gezien) voor ons. Ze is ten alle tijden bereikbaar en beantwoord al je vragen op een duidelijke manier. Ook het advies van de uiteindelijke hypotheek was duidelijk en helder. Ze heeft ons volledig begeleid tot de tot laatste letter van de hypotheekovereenkomst en daarnaast is ze ten alle tijden nog bereid je ,daar waar nodig en als het binnen haar expertise ligt, met andere zaken ook te begeleiden of adviseren. Kortom, een expert die zeker het geld waard is en waar je van op aan kan.


KJ | Hypotheek   03-12-2020   details
Ik had asap een hypotheekadviseur nodig, via een zoekmachine Anja tegen gekomen, ze zeggen wel is dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Had eigenlijk meteen wel een fijn gevoel bij haar profielfoto, me gevoel had het goed want ben echt super goed geholpen door haar.
Ze is super accuraat met haar werkzaamheden & reageerd ook altijd snel. Niets anders dan vol lof over deze vrouw!


Sylvia | Hypotheek   26-11-2020   details
Anja neemt de tijd voor je en geeft de woorden ‘persoonlijk advies’ ook werkelijk inhoud. De klant staat centraal (en niet de aandeelhouder). Dat voel je door de rust in het gesprek en de tijd die ze neemt. Ze doet de stap extra en gaat uit van wat het beste is voor de klant.


Carla | Hypotheek   02-11-2020   details
Prima geholpen en denkt veel mee. Heeft een zeer persoonlijk tintje.


Kieran | Hypotheek   15-10-2020   details
Anja Braveboer heeft mij enorm goed geholpen met het adviseren over en het afronden van mijn hypotheekaanvraag. Zij was altijd bereikbaar voor vragen en ik kreeg altijd op dezelfde dag nog antwoord of advies. Daarnaast dacht zij altijd mee met specifieke vraagstukken rondom de hypotheek en was het nooit een probleem om iets meer informatie op te vragen indien ik dat nodig achtte. Deze informatie werd dan ook zeer snel met mij gedeeld zodat ik verdere beslissingen kon nemen over mijn hypotheek. Het persoonlijke contact en de communicatie heb ik altijd als zeer prettig ervaren.


Marieke van der Wal | Hypotheek   14-10-2020   details
Helder(s) hypotheek advies kan ik iedereen aanraden. Anja heeft ons nu 2 keer geholpen met het afsluiten van een hypotheek en beide keren heb ik als bijzonder prettig ervaren. Als leek in de hypotheek wereld was het fijn Anja naast ons te hebben, ze is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Daarnaast is ze bijzonder prettig in omgang en altijd goed bereikbaar voor vragen of advies. Wij waren/zijn zeer tevreden.


Jeffrey | Hypotheek   11-10-2020   details
We zijn via het internet bij Anja terecht gekomen en door haar enorme inzet hebben we het huis van ons dromen.
Onze situatie was wel wat lastiger dan gebruikelijk omdat we nog allebei een huis hadden en Corona kwam er helaas ook nog bij. Waar wij door diverse tegenslagen af en toe teneergeslagen waren was Anja altijd positief en heeft ons met haar vastberadenheid en toewijding hier doorheen geloodst en daar zijn we haar erg dankbaar voor.


M.T. | Hypotheek   08-10-2020   details
Anja is prettig in de omgang. In de gesprekken maakt zij ruim de tijd voor je en luistert goed naar wensen.
Zij beantwoord alle vragen vakkundig (en veelvuldig indien nodig) en informeert je als client op een juiste uitvoerige manier.
Het hele traject van kennismaking tot en met afronding is Anja goed bereikbaar en altijd bereid tot nadere uitleg of het maken van een extra persoonlijke afspraak. Haar persoonlijke aanpak is zeer prettig en in vergelijking met de grote hypotheekadviseurs/ bedrijven een verademing.


Anoniem | Hypotheek   12-06-2020   details
Goede service Duidelijke uitleg en begeleiding. Altijd bereikbaar mocht je vragen hebben of als er onduidelijk zijn.


Bas Groot | Hypotheek   28-04-2020   details
Goed persoonlijk advies op maat met een kijk op de toekomst.
Reactie van Helder(s) Hypotheekadvies:Jouw hypotheek is klaar voor de toekomst met een omzetting van de vorm en een nieuwe lage rente plus een nieuwe keuken. 

Mieke | Hypotheek   20-02-2020   details
Anja Braveboer van Helders Hypotheekadvies heeft mij tijdens de aankoop van mijn nieuwe woning van begin tot einde met raad en daad terzijde gestaan. Geen moeite was teveel. En dit gedurende een periode van 6 maanden! 
Anja geeft door haar jarenlange ervaring blijk van veel kennis en is daarnaast op zeer plezierige wijze betrokken bij haar cliënten. Ik gun iedereen zo'n hypotheekadviseuse! 

Z.A | Hypotheek   02-12-2019   details
Medio oktober belde ik vol enthousiastme mevrouw Braveboer op, met de mededeling dat ik een huis wil/ga kopen. Zonder enig verstand van de wereld van de vastgoed, aankoop etc is mij alles heeel duidelijk gemaakt. Anja stond mij altijd keurig te woord, en altijd meteen als ik belde/mailde. Super duidelijk ook, ik kreeg de info wat ik moest aanleveren, na dat te doen konden we het aankoopproces zeer prettig aan gaan. Via deze weg wil ik Anja nog maals bedanken, voor alles wat ze gedaan heeft! Op naar het volgende huis!

Leroy en Annet Kapitein | Hypotheek   09-11-2019   details
Anja heeft ons goed advies gegeven en geholpen met het zoeken van een passende hypotheek. Zodra wij vragen hadden, was zij altijd bereid deze te beantwoorden. Ze was goed bereikbaar en belde/appte/mailde je altijd terug, wanneer je iets had gestuurd. Ook heeft ze geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. We waren zeer tevreden met Anja. 

Jaap | Hypotheek   14-10-2019   details
Het meedenken en de uitgebreide toelichting op de verschillende vormen van financiering. Er is keuze uit verschillende geldverstrekkers wat ons een prima maatwerk hypotheek heeft opgeleverd. Ook wordt er mee gedacht om de kosten beperkt te houden, wat voor ons als kant heel plezierig is. 

Janie | Hypotheek   07-10-2019   details
Onwijs behulpzaam, legt alles heel duidelijk uit En neemt daarvoor alle tijd, is alrijd bereikbaar en staat ten alle tijden voor je klaar. Ik heb een zeer prettige samenwerking gehad met Anja en zou haar zeker bij andere mensen aanraden.

Joop en Rina | Hypotheek   27-09-2019   details
Zowel bij de eerste ontmoeting in december 2017 dan wel in september 2019 heeft zij ons op zeer vakkundige maar ook op een vriendelijke manier van advies voorzien in de aanvraag naar een geschikte, en bij ons passende hypotheek die ook in de toekomst voor ons geschikt is. De begeleiding is van het begin tot en met het einde van het afsluiten van de hypotheek. Ze staat altijd paraat voor onze vragen ook op belastingtechnisch gebied, enz. 
Wij bevelen Anja Braveboer van het Helder(s) Hypotheekadvies van harte aan.

Chris Heuvelman | Hypotheek   28-08-2019   details
Prima service. Zeer prettig in de omgang. Neemt haar taak zeer serieus.

J.K. | Hypotheek   07-08-2019   details
Eerste kennismaking bij Anja, was zéér positief. De besproken taken waren vooraf goed voorbereid en deskundig uitgelegd. Diverse mogelijkheden zijn besproken. Voor mij een dikke 10 qua professionaliteit en vriendelijkheid, zeker een aanrader als je goed advies wilt krijgen. Hypotheek en aanverwante producten.

Sylvia | Hypotheek   05-07-2019   details
De adviseur neemt de tijd en heeft oog voor jouw specifieke situatie. Ze luistert goed, zoomt in en komt met adviezen die je mag verwachten van een doorgewinterde hypotheek adviseur. Geeft gevraagd en ongevraagd advies, dat laatste met name over zaken die je als leek niet kunt weten. Daarbij komt ze haar afspraken na en is ze in kei in nazorg. Het is erg fijn iemand als deze adviseur achter je te hebben staan bij hypotheekzaken.






E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn