Helder(s) Hypotheekadvies   

Gun jezelf een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur

Wat kan ik voor je doen?

.....begint het je al te duizelen?

Deze vaktermen zijn mij bekend en nieuwe ontwikkelingen houd ik bij. Maak daar gebruik van door jezelf een adviseur te gunnen die het leuk vind om deze onderwerpen uit te diepen.

Een hypotheek moet je weloverwogen kiezen en moet ook in de toekomst nog bij je passen. Naast een hypotheek kunnen ook andere financiële producten voor jou van toepassing zijn. Zoals een consumptief krediet, levens- en schadeverzekeringen, spaargeld, pensioen, giften en estate-planning. Als aankoopcoach kan ik je bij de aankoop ook een steuntje in de rug bieden. 


Hoe pakken we dat aan?

Met een uitgebreide inventarisatie van jouw huidige persoonlijke situatie en de nieuwe woonwensen. Als de wensen en mogelijkheden bekend zijn, dan volgt een passend advies. Je ontvangt een adviesrapport waarin jouw persoonlijke financieringsaanvraag is beschreven. Risico’s brengen we in beeld en zullen we bespreken.


Interessant voor wie? 

Woningbezitters en kopers vanaf middelbare leeftijd zijn meer dan welkom. 

Vanaf middelbare leeftijd worden specifieke onderwerpen zoals het verlengen van een aflopend hypotheekcontract of een opeethypotheek interessant. Eigenaren die hun woning willen verduurzamen kunnen milieubesparende voorzieningen treffen en financieren. Anderen denken aan vermogensoverdracht naar de (klein)kinderen. Pensioengerechtigden kunnen in aanmerking komen voor de senioren regeling wat een verruiming van de hypotheeksom oplevert. Juist voor diegene die al langer een woninghypotheek of overlijdensrisicoverzekering hebben, kan een update inzicht en een besparing opleveren van de rente en premie. We gaan samen beoordelen of de hypotheek nog betaalbaar is na de pensioendatum.

Zelfs als je elders een aanbod hebt ontvangen en dit wilt staven met een second opinion, ben je van harte welkom. Plan een afspraak zodat we samen jouw vragen kunnen beantwoorden. 


Een oriëntatiegesprek is altijd gratis, ik help je er graag bij.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn